​Οι Flytographers είναι μια παγκόσμια κοινότητα φωτογράφων με έδρα στον Καναδά! Πρόκειται για μια βραβευμένη start up εταιρεία που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και έχει πάνω από 100 φωτογράφους σε όλο τον κόσμο στο δυναμικό της! Βρήκαμε τους Flytographers καθώς αναζητούσαμε τρόπους για να επεκτείνουμε τη δουλειά μας και κάναμε αίτηση!
Με μεγάλη μας έκπληξη μας δέχτηκαν καθώς μόνο το 2% των αιτήσεων γίνεται δεκτό! Κάθε χρόνο οι Flytographers οργανώνουν μια συνάντηση σε ένα διαφορετικό μέρος στον κόσμο όπου γίνονται πολλά workshops και brainstorms εννοείται δεν λείπουν και τα πάρτυ και μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας πάνω στη φωτογραφία και όχι μόνο!
Φέτος για καλή μας τύχη έλαβε χώρα στην Σαντορίνη! Φυσικά δηλώσαμε συμμετοχή αμέσως και μπορούμε να πούμε πως ήταν μια από τις πιο απίθανες εμπειρίες που έχουμε ζήσει!
Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο βρεθήκαμε για λίγες μέρες μαζί ανταλλάξαμε απόψεις, φωτογραφίσαμε μαζί μοιραστήκαμε ανησυχίες αλλά και εμπειρίες, χορέψαμε γελάσαμε!
Δε μπορούμε να παραλείψουμε ότι guest speaker στην φετινή συνάντηση ήταν ο Fer Juaristi ένας από τους πιο αναγνωρισμένους φωτογράφους παγκοσμίως!
Το να ανήκεις στην οικογένεια των Flytographers είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους! Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί! Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη συνάντηση!