Χ+Σ

ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ:

 

 

Η ζωή θέλει… salsa!

Με τη φωτογραφία γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια περίπου και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι σπουδές μας στα Οικονομικά και η σχετική εργασιακή εμπειρία μας αποδείχθηκαν εφήμερες σχέσεις μπροστά στο σκίρτημα της καλλιτεχνικής μας καρδιάς. Όσο για τους δυο μας, τα βήματά μας συγχρονίστηκαν μοιραία μια μέρα στον ρυθμό της salsa, και έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να «χορεύουμε» τα πάντα μαζί!

123

1

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

O οργανωτικός εγκέφαλος της ομάδας μας, ευρηματική και ευέλικτη, με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά. Αγαπάει το παιχνίδι με το φως και τη σκιά, δεν φοβάται το σκοτάδι, εμπνέεται από το παλιό και το αληθινό και κυνηγάει με τον φακό της την πιο ατμοσφαιρική πλευρά της ζωής.

2

ΣΤΑΘΗΣ

 

Το πιο ακούραστο διερευνητικό πνεύμα, ο άνθρωπος που βρίσκει πάντα τον τρόπο να βγαίνει έξω από το κουτί. Κυνηγός του αυθόρμητου και του αυθεντικού, αφουγκράζεται τους ανθρώπους και τις στιγμές και προτιμά το κλάμα που τσαλακώνει παρά το ψεύτικο χαμόγελο.

 

3

SINDY

 

H Σίντι μας. Είναι το τρίτο λαγωνικό της ομάδας, που μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη εμπειρία με το αντικείμενο της φωτογραφίας, αλλά εξειδικεύεται στα χάδια, στους ανθρώπους και στην αγάπη. Και για την ομάδα μας, αυτό από μόνο του είναι αρκετό.

Η μεγαλύτερη αδυναμία μας είναι η μεγάλη μέρα σας!

Το παραδεχόμαστε. Ο γάμος και οι εορτασμοί του πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας όσο τίποτε άλλο. Η μέρα αυτή είναι μοναδική για το ζευγάρι και τους οικείους και το ίδιο μοναδική πρέπει να είναι η συνεργασία τους με τους φωτογράφους. Δείτε εδώ αναλυτικά πώς θα είναι η εμπειρία σας μαζί μας!

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Για εμάς καμία φωτογραφία δεν είναι μόνο αναμνηστική. Θέλουμε να είναι ταυτόχρονα εκφραστική, απολαυστική και αφυπνιστική. Φωτογραφίζουμε ανθρώπους εν ζωή και εν κινήσει και κυνηγάμε τις αληθινές αντιδράσεις και τα αυθεντικά τους αισθήματα. Μάλλον δεν είμαστε οι συνηθισμένοι φωτογράφοι συνηθισμένων ανθρώπων… Θα το τολμήσετε;

Let Your Heart Be Your Compass

Thank You For Thinking About Trusting Us

Santorini, Cyclades Greece

Thoma Gavriilidi 2 Kalamaria Thessaloniki Greece

Ermou 57 Thessaloniki Greece

+306975420999 | +306987466488

Get In Touch