Γεια σας!

Είμαστε ο Στάθης & η Χριστίνα .

Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς! Ερωτευθήκαμε και μοιραστήκαμε δύο από τα μεγαλύτερες μας αγάπες την φωτογραφία και τον χορό!
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε σίγουροι πως ότι γίνεται με αγάπη έχει επιτυχία και διαρκεί στο χρόνο!

Κάθε γάμος είναι μια νέα πρόκληση για εμάς γιατί κάθε ζευγάρι έχει ξεχωριστή προσωπικότητα! Πάντα προσπαθούμε να δημιουργούμε διαφορετικές εικόνες και να δοκιμάζουμε νέα πράγματα γιατί δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με τον χρόνο! Γνωρίζουμε ότι αυτές οι αναμνήσεις θα έχουν μεγαλύτερη αξία τα επόμενα χρόνια για εσάς και την οικογένειά σας και γι ‘αυτό βάζουμε όλη μας την ενέργεια και αγάπη για να σας δώσουμε αυθεντικές φωτογραφίες. Η ημέρα του γάμου σας δεν μπορεί να επαναληφθεί, συμβαίνει μόνο μία φορά και γι ‘αυτό η επιλογή του φωτογράφου γάμου σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την οργάνωση του γάμου σας!

Τα ταξίδια, τα σεμινάρια και η μελέτη της τέχνης στις διάφορες μορφές της είναι μερικές από τις δραστηριότητές μας που κάνουμε για να εμπνευστούμε και να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας!

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μοιραστείτε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας για την ημέρα του γάμου σας και να συζητήσουμε  πώς μπορούμε να τα βάλουμε στο κάδρο!

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να καταγράψουμε τον γάμο με ένα τρόπο φυσικό και αυθόρμητο, με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις, τα ζευγάρια θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο και όχι εμείς. Μας αρέσει να σκηνοθετούμε και φωτογραφίζουμε σε κίνηση. 
Παρακολουθούμε την τέχνη σε όλες τις μορφές της. Το θέατρο, ο κινηματογράφος, οι εκθέσεις έργων τέχνης αποτελούν για εμάς πολύτιμες πηγές έμπνευσης.

Στάθης Κομνηνός, Χριστίνα Ζαχαριάδου

PROUDLY FEATURED ON

QUALIFIED MEMBER OF

Στάθης Κομνηνός
Χριστίνα Ζαχαριάδου

Διεύθυνση

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

+30 2313 067633 | +30 6975 420999