Γεια!

Είμαστε 2 πολύ τυχεροί άνθρωποι! Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν πρέπει να μιλήσουμε για εμάς και την δουλειά μας.
Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως ότι γίνεται με τόση αγάπη θα έχει επιτυχία.

Το Story

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή σχετικά με εμάς. Σπουδάσαμε οικονομικά, δουλέψαμε σε διαφορετικές εταιρείες αλλά ταυτόχρονα είχαμε τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Ασχοληθήκαμε με την μουσική και τον χορό μεταξύ άλλων και κάπου εκεί συναντηθήκαμε.

Γρήγορα καταλάβαμε οτι είχαμε ακόμα ένα πολύ αγαπημένο κοινό στοιχείο.
Η δημιουργία του Studio 123 ήρθε σαν ένα πολύ φυσικό επακόλουθο.

Θεωρούμε την δουλειά μας όχι σαν κάτι στατικό και επαναλαμβανόμενο  αλλά περισσότερο σαν ένα δυναμικό και εξελισσόμενο φαινόμενο. Έδω βρίσκεται και το βασικό κοινό στοιχείο με την φωτογράφιση των γάμων. Ο γάμος είναι επίσης ένα δυναμικό γεγονός, δεν είναι ποτέ ακριβώς ίδιος, είναι πάντα μια διαφορετική πρόκληση για τον φωτογράφο. Εξαρτάται από τους ανθρώπους, την ιδιοσυγκρασία τους, την κουλτούρα, τα ήθη-έθιμα και φυσικά τον μοναδικό χαρακτήρα και στυλ του καθενός.

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να καταγράψουμε τον γάμο με ένα τρόπο φυσικό και αυθόρμητο, με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις, τα ζευγάρια θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο και όχι εμείς. Μας αρέσει να σκηνοθετούμε και φωτογραφίζουμε σε κίνηση. 
Παρακολουθούμε την τέχνη σε όλες τις μορφές της. Το θέατρο, ο κινηματογράφος, οι εκθέσεις έργων τέχνης αποτελούν για εμάς πολύτιμες πηγές έμπνευσης.

Στάθης Κομνηνός, Χριστίνα Ζαχαριάδου

PROUDLY FEATURED ON

QUALIFIED MEMBER OF

Στάθης Κομνηνός
Χριστίνα Ζαχαριάδου

Διεύθυνση

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

+30 2313 067633 | +30 6975 420999